"П" резултати(19)

Палма-Джудже
(Serenoa repens)

Палмата джудже (Serenoa Repens) от векове се използва за лечението на импотентност при мъжете.

още

Парички
(Bellis perennis)

Използва се при възпалителни заболявания на дихателните пътища, бронхити, бронхопневмония, ревматични оплаквания, упорита кашлица с неизяснени причини, остри и хронични заболявания и др.

още

Пача трева
(Poligonum aviculare L.)

При камъни в жлъчката, болки и язва в стомаха и червата, хемороиди, диария, изобилна менструация, бяло течение, малария.

още

Перуника - Ирис

Отхрачващо и болкоуспокояващо средство.рилага се при кашлица, бронхит, стомашни болки, жлъчни и чернодробни заболявания.

още

Петнист бял трън
(Silybum marianum (L.) Gaertn)

При чернодробни заболявания и камъни в жлъчния мехур и хроничен бронхит. Понякога се използуват и листата освен при изброените заболявания и при хемороиди, високо артериално налягане, запек

още

Петнист змиярник (змийски лапад)
(Arum maculatum L.)

Прилагат се и при възпаления на лигавиците - бронхит, гастрит, при язва на стомаха и дванадесетопръстника и др.Външно при ревматизъм, подагра и при възпалителни процеси на кожата.

още

Пирей
(Agropyron Repens)

При пясък в бъбреците и пикочния мехур, възпаление на простатата, стомаха и червата.Употребява още при подагра, безплодие, чернодробни страдания, кашлица, ревматизъм др.

още

Пиренейски пореч
(Rorippa pyrenaica (L.) Rchb.)

Пиренейски пореч - при възпаления на храносмилателната система - венците, лигавицата на устата, гърлото, колики, гастрит, ентерити, язва на стомаха и десетопръстника.

още

Банер I - дясна колона
http://sommons.co/out?zoneId=2647810-2647961 Банер II

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.