УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Article

МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ТОЗИ САЙТ.

Влизайки и използвайки този уебсайт и неговите страници вие се съгласявате с и приематеизцяло всички условия за ползване.Pharmacy-bg.com може да преразгледа и обнови тези "УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ" по всяко време. Ако продължите да използвате сайта, Вие изрично се съгласявате с направените промени.

ТОЗИ САЙТ НЕ ПРЕДОСТАВЯ МЕДИЦИНСКИ СЪВЕТИ.

Медицинската информация, предлагана в Pharmacy-bg.com е предназначено единственоза информативни цели. Съдържанието не може да замени съвета или консултацията напрофесионалист (например лекар, медицински работник, фармацевт или аптекар). Никога непренебрегвайте медицински професионален съвет и не отлагайте търсенето на медицинскапомощ, заради информация получена в този сайт. Pharmacy-bg.com не поема и не носи каквато и да е отговорност за претърпени вреди в резултатот използване информацията, публикувана на този уеб сайт, настъпили при започване, променянеили прекратяване на текущо лечение без консултация с лекар специалист. В никакъв случай ипри никакви условия информацията, публикувана на този уеб сайт не може и не следва да бъдевъзприемана като заместваща консултирането с лекар специалист или лечението от такъв.

ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ

Този Уеб сайт и неговите части, включително всички снимки, графични изображения, текст, лога,икони, изображения, компилации от информация или софтуер, използвани във връзка с този Уебсайт, са наша собственост (на Фармаси БГ) или такава на наши доставчици и попадат под защитатана Закона за авторското право и други закони за интелектуална собственост. Използването натози Уеб сайт не Ви дава разрешение да ползвате, която и да е от търговските марки, дизайни и/или лога, съдържащи се в него.Всички използвани външни източници, са цитирани и посочени като такива непосредственона мястото на тяхната употреба. Ако намирате Ваши материали, защитени с авторко право ипубликувани в pharmacy-bg.com, можете да се свържете с нас на адрес: info@pharmacy-bg.com.ЛИЧНИ ДАННИЧасти от функционалностите на сайта изискват въвеждане на лични данни. Всички личниданни запазени в базата данни на Pharmacy-bg.com, са обект на кореспонденция само междусъответните лица и системата на Pharmacy-bg.com.Данните не могат да бъдат предоставяни на трети лица, освен в случаите, когато това се налага отзаконите на Р. България и данните (или) бъдат изискани от органите на реда.

 

Търсене в сайта

Лекарствен справочник

http://sommons.co/out?zoneId=2647810-2647961 Банер II

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.