Сок от Нони. Кое прави сокът от Нони толкова мощен?В продължение на стотици години, сокът от нони е бил използван за лечение на различни заболявания, като възпаление, ставни проблеми, главоболие и стомашно разстройство, в много части на света.

Кое прави сокът от нони толкова мощен?

Нони има силни антиоксидантни свойства, които защитават нашия организъм от заболявания и болести. Антиоксидантите оказват благотворно въздействие, неутрализирайки свободните радикали, които увреждат клетките и причиняват много болести - рак, инсулт, инфаркт, диабет и др. основни болести.


Още по темата Бьорингер Ингелхайм получи одобрение за разширен времеви прозорец до 4.5 часа за лечение с Actilyse® при остър исхемичен инсулт в повечето държави на Европейския СъюзНовите медикаменти за сърдечни и ракови болестиБолкоуспокояващо увеличава риска от инфаркт и инсулт с 40%РакНар В нони са открити двадесет и три известни фитохимикали,  пет витамина и три минерала, което го прави с изключително ценна стойност. Толкова много фотохимикали не са открити в друго известно растение.

Този плод се отглежда в тропическите области като Полинезия и Югоизточна Азия. Използват се всички части на плода. Може да се правят от прода сокове, чай, тоник и лапи при охлузвания на кожата и фрактури на костите. Нони може да се смесва и с други плодове.

Лекува ли сокът от нони рак?

Нони съдържа над 150 хранителните добавки, минерали и витамини, които подпомагат тялото в борбата срещу токсините и болестите. Това наистина е чудотворен плод с толкова много естествени вещества, които са полезни за организмът ни. От нони ние получаваме това, от което се нуждае организма за правилното му функциониране. Ето защо имунната система може да свърши работата си и естествено за де пребори срещу болестите в тялото. Храната в днешно време е лишена от витамини и минерали, от които се нуждаем и именно този плод помага на организма да се бори срещу всички видове заболявания и го прави цене продукт.