• Фитнес за начинаещи - започнете сега!
  Фитнес за начинаещи - започнете сега!
  06.07.2017

  Фитнесът представлява тренировка за тялото, състояща се от различни упражнения, чрез които се намалява стреса и се стягат мускулите. Физическото натоварване има за цел да стегне изцяло тялото, да подобри структурата му и да оптимизира неговите функции. Свързан е с фитнес мода, характерна за младите хора, достигнали до извода, че фитнес залата е най-доброто място за сваляне на излишните килограми и поддръжка на тялото.

  прочети
 • Изберете…Йога!
  Изберете…Йога!
  05.07.2017

  Йогата представлява развитие на ума и тялото с исторически произход в древната индийска философия. Различните стилове йога съчетават физически пози, дихателни техники и медитация или релаксация.

  прочети
 • Изберете…Плуване!
  Изберете…Плуване!
  03.07.2017

  Плуване - спорт, който развива тялото и подпомага мускулите. Плуването е ефикасно при артрит и сърдечно-съдови заболявания. При плуването има различни стилове - свободен стил, бруст,гръб, бътерфлай.

  прочети
 • Цвекло: Хранителни факти и ползи за здравето
  Цвекло: Хранителни факти и ползи за здравето
  18.06.2017

  Цвеклото и сокът му се свързват с множество ползи за здравето, включително подобрен приток на кръв, понижаване на кръвното налягане и увеличаване на жизнените сили.

  прочети
 • И касата обмисля промяна на медицинските стандарти
  И касата обмисля промяна на медицинските стандарти
  10.06.2017

  Предложения за промяна в част от медицинските стандарти обмисля да предложи на Министерство на здравеопазването здравната каса, става ясно от стенограма от заседание на Надзорния съвет на фонда от 26-ти май.

  прочети
 • Всички РЗОК на отчет пред централата за бюджетите на болниците
  Всички РЗОК на отчет пред централата за бюджетите на болниците
  09.06.2017

  По време на заседанието се дискутира фактът, че бюджетите на отделните болници вече се разпределят от РЗОК по места, като представителят на синдикатите в надзора д-р Иван Кокалов изказва мнение, че това няма да има никакъв ефект и ще доведе до куп проблеми.

  прочети
 • Дълговете на болниците надхвърлиха половин милиард лева
  Дълговете на болниците надхвърлиха половин милиард лева
  08.06.2017

  Общият размер на задълженията на държавните и общински болници в страната към 31-ви март 2017 г. е в размер на 513 442 000 лв. Това сочи справка на здравното министерство, изготвена за Zdrave.net.

  прочети
 • На война с болниците
  На война с болниците
  06.06.2017

  Само преди дни стана ясно, че дълговете на лечебните заведения вече са надхвърлили половин милиард лева, а тези с изтекъл падеж възлизат на близо 200 млн. лв. И макар при последните да се отчита намаляване спрямо миналата година, тенденцията заплашва да се обърне в най-близко бъдеще.

  прочети
 • 11 неща, които може да ви се случат, ако не се социализирате
  11 неща, които може да ви се случат, ако не се социализирате
  06.05.2017

  Докато понякога тялото се нуждае от почивка и време, социалната мрежа повишава благосъстоянието, а умът и тялото ви могат да реагират негативно на това да не общувате с другите повече от един ден.

  прочети
 • Червеното месо : полезно или вредно за здравето
  Червеното месо : полезно или вредно за здравето
  03.05.2017

  Червеното месо съдържа множество витамини и минерали, които са от съществена важност за здравословна, балансирана диета- червено месо.

  прочети

Търсене в сайта

Лекарствен справочник

Банер I - дясна колона

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.