Унифарм АД



Държава:България
Кратка информация:Унифарм АД е доказан производител на качествени лекарствени продукти, отговарящ на високите стандарти за Добрата производствена практика.

Основната мисия на Унифарм АД е производство на лекарствени продукти с грижа за хората.

Предметът на дейност на “Унифарм” АД е производство на лекарствени средства, научно изследователска и експериментална дейност в областта на производството на лекарствени средства, установяване качеството на произвежданите лекарствени средства, пласментно-снабдителна и търговска дейност в страната и чужбина.

Дружеството се стреми да отговаря на изискванията на пазара и насочва усилията си към откриване на нови пазарни ниши за удовлетворяване на нарастващите нужди на потребителите. Компанията инвестира в производствена и научно внедрителска дейност основно в областта на генеричните продукти.

Унифарм произвежда, както собствени продукти, така и продукти по възлагателен договор за своя основен партньор Софарма АД, като последните заемат почти една трета от общата продукция за изминалата отчетна година. Две трети от продуктите на възложител се реализират на външни пазари като Полша, Литва, Латвия, Русия, Украйна, Казахстан, Киргизстан и др.

Предметът на дейност на “Унифарм” АД е производство на лекарствени средства, научно-изследователска и експериментална дейност в областта на производството на лекарствени средства, установяване качеството на произвежданите лекарствени средства, пласментно-снабдителна и търговска дейност в страната и чужбина.

Пазари

Основен е българският пазар, където се реализира по-голяма част от произведените лекарствени продукти. Продукцията на фирмата се реализира и в страни като Русия, Украйна, Грузия, Прибалтийските държави, Полша, Македония и др.
Сайт:http://www.unipharm.bg/
назад

Търсене в сайта

Лекарствен справочник

Банер I - дясна колона
http://sommons.co/out?zoneId=2647810-2647961 Банер II

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.