Sandoz GmbH - Австрия



Държава:Австрия
Кратка информация:Kundl

В средата на Тирол, е седалището на австрийския Sandoz ООД Тук, в малка общност Kundl, произведени тогава Biochemie GmbH през 1946 г. много необходима пеницилин за местното население. Компанията продължава да се развива постоянно и през 1964 г. в Швейцария група Novartis - тогава Sandoz ООД - бяха включени. През 2003 г. Novartis взима своите общи дейности заедно под името Sandoz отново - на биохимията на Sandoz GmbH GmbH

От Австрия до целия свят

Днес проектирани и произведени на австрийската Sandoz GmbH родово, патент безплатни лекарства и широка гама от фармацевтични и биотехнологични активни съставки. Тук компания е един от най-големите производители на антибиотици. С активни съставки на австрийската Sandoz ежегодно 1,0 милиарда пациента срещу бактериални инфекциозни заболявания като туберкулоза, възпаление на средното ухо, или възпаление на сливиците и бронхите се лекуват. Оставете годишно, около 140 милиона опаковки от лекарството Kundl, които се използват в над сто страни.

Управлението на бизнес операциите на Sandoz за австрийския пазар е в дома на втория Област въз основа на "Viertel Zwei" - новия квартал между панаири и Krieau Виена Liesing.

Като цяло, Sandoz GmbH края на 2010 г. заети около 2900 души, само през последните осем години броят на служителите увеличава годишно с около 100. Още 400 служители работят в завода Sandoz в Unterach зает.

Повече от 600 души са заети в научни изследвания и развитие. Те се развиват висококачествени лекарства с нови и подобрени форми. Друг фокус е поставен върху разработването трудно да генеричните лекарства. Този комплекс лекарство на базата на специални форми като трансдермални пластири, имплантанти, или със забавено освобождаване.
Сайт:http://www.sandoz.at
назад

Търсене в сайта

Лекарствен справочник

Банер I - дясна колона
http://sommons.co/out?zoneId=2647810-2647961 Банер II

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.