Laboratoсre UPSA - a Bristol Mayers Squibb Company - France



Държава:Франция
Кратка информация:Bristol-Myers Squibb е глобална компания, биофармацевтични чиято мисия е да откриват, развиват и предоставят иновативни лекарства, за да помогне на пациентите да преодолее сериозна болест.

С над 27 000 служители и 2010 г. приходи от $ 19,5 милиарда, Bristol-Myers Squibb се класира дванадесети в глобалната фармацевтична индустрия.

Фокусирани върху няколко терапевтични области, в които медицински нужди не са изпълнени (онкология, атеротромбоза и метаболитни заболявания, ХИВ / СПИН и хепатит, психични разстройства, имунология), Bristol-Myers Squibb въз основа на политиката на партньорства и придобивания селективен така наречените "низ от перли", за да максимизира своя капацитет за иновации.

С шейсет и шест съединения в развитието на финала (6820 и всеотдайни служители 3,6 милиарда щатски долара, инвестирани в R & D през 2010 г.), Bristol-Myers Squibb сега е един от най-обещаващите портфолио от фармацевтичната промишленост. Тази стратегия на придобивания и партньорства също позволява да играе нарастваща роля в областта на биотехнологиите.


Стратегия "BioPharma"

Ясна представа за многото предизвикателства, които фармацевтичните компании са изправени, Bristol-Myers Squibb се опитва да реагира по подходящ начин чрез модела BioPharma, или как да се съвместят постиженията на почти 150-годишен опит на "Big Pharma" с предимствата на Biotech чувство за спешност, бързо решение, способност да се въпрос, процес, който да дава резултати.


Bristol-Myers Squibb във Франция

С 2840 служители и 864 млн. евро оборот през 2010 г., Bristol-Myers Squibb Франция е първият филиал на групата извън Съединените щати.

В допълнение към централата си в Rueil-Malmaison, компанията разполага с две производствени звена в Agen (Lot-et-Garonne) и три платформи, базирани в Agen и Fontenay-су-Боа (Вал-дьо-Marne) .

Компанията осъзнава своите социални отговорности, Bristol-Myers Squibb прави във Франция, Agen и по-специално, на околната среда програма за действие. Зачитането на културни, етнически и социални част от основните принципи на Bristol-Myers Squibb.
Сайт:http://www.bmsfrance.fr/
назад

Търсене в сайта

Лекарствен справочник

Банер I - дясна колона
http://sommons.co/out?zoneId=2647810-2647961 Банер II

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.