Pharmaceutical Works Polfa in Pabianice Joint-Stock Co. Poland



Държава:Полша
Кратка информация:Polfa Warszawa SA е един от най-големите фармацевтични компании в страната. Компанията е един от лидерите в полската фармацевтична индустрия, както по отношение броя на emploees и броя на продадените продукти.

Основната седалището на дружеството, включително производство на растения, се намира почти в центъра на Варшава, които, във връзка с почти двеста години на традицията, даде Polfa постоянно място в историята на града.

От 2003 г. насам, Polfa функции като дружество, изцяло собственост на държавната хазна и тя е част от полската фармацевтична Холдинг. В момента, компанията се подготвя за пълна приватизация.


В портфейла на Варшавската Polfa има почти 150 различни лекарства, които се разпространяват на територията на Полша и изнесени до няколко десетки страни по целия свят.

Фирмата е позната за поставяне на акцент върху най-новите производствени технологии, които гарантират високо качество и безопасността на произвежданите лекарства, и да отговарят на всички валидни екологични стандарти.

Неизменната мисия на фирмата е производство на лекарства на най-високо качество, достъпен за всеки . Ние оставаме верни на тази мисия, ефективно лечение на следващите поколения на поляците.
Сайт:http://www.polfawar.com.pl/en/o-firmie/wladze-firmy.html
назад

Търсене в сайта

Лекарствен справочник

Банер I - дясна колона
http://sommons.co/out?zoneId=2647810-2647961 Банер II

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.