Биомеда 2000 ООД - България



Държава:България
Кратка информация:Внос на лекарствени продукти, медицински изделия и хранителни добавки

Биомеда 2000 ООД е един от основните вносители на лекарствени продукти, хранителни добавки и медицински изделия в България. Биомеда 2000 ООД притежава склад под митнически контрол, чрез които се обслужват компании извън ЕС.Има сключени договори за екскузивен внос и разпространение на лекарствени продукти и медицински изделия.Поддържа търговски взаимоотношения с над 100 чуждестранни производители на фармацевтични продукти, както и с други търговци на едро на лекарствени продукти в България.

Търговия на едро с лекарствени продукти, медицински изделия и хранителни добавки

Биомеда 2000 ООД притежава Разрешение за търговия на едро с лекарствeни продукти, Лиценз за дейности с наркотични вещества за медицински цели, Разрешение за търговия на едро с медицински изделия, Разрешение за търговия с хранителни добавки и е има оторизация от МЗ за внос и търговия с неразрешени за употреба в България лекарствени продукти.

Изградената система за дистрибуция в България предоставя възможност за обслужване на всички клиенти на Биомеда 2000 ООД до която и да е дестинация, в рамките на двадесет и четири часа, а при спешни случаи – от 2 до 4 часа. Доставката е "врата до врата", с 55 оборудвани фирмени автомобили, които осигуряват необходимите при транспортирането условия за съхранение.До момента Биомеда 2000 ООД е изградила собствена складова дистрибутивна мрежа в София, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Варна, Стара Загора, Плевен, Русе.

Регистрация на лекарствени продукти и медицински изделия

Биомеда 2000 ООД извършва регистрации на лекарствени продукти и медицински изделия.Всеки партньор-производител може да се обърне към нас за съдействие при регистрация на лекарствени продукти и медицински изделия или за цялостното извършване на процедурата по разрешаване за употреба на лекарствените продукти и медицински изделия в България.

Медицинско представителство

Специализиран отдел на Биомеда 2000 ООД ще представя на българския фармацевтичен пазар свои ексклузивни партньори – производители. В партньорство с тях представителството ще провежда цялостния маркетинг, промоция и дистрибуция на техните продукти като целта е най-точно и успешно да позиционираме продуктите на представяните от нас фирми и да бъдем уважаван и необходим партньор на българския лекар и фармацевт.

Регистрация и реализация на собствени марки лекарствени продукти и хранителни добавки

С цел намаляване и оптимизиране на разходите на българските потребители, свързани с покупка на значително скъпи вносни лекарствени продукти и хранителни добавки с международни марки, усилията на фирмата са насочени към регистрация на аналогични продукти, произведени от същите фармацевтични производители, които се реализират на българския пазар под търговска марка на Биомеда.

Изграждане и оптимизиране на компютърна свързаност

Биомеда 2000 ООД разработва интегриран софтуер за заявки и доставки. Предоставя на клиентите на фирмата софтуер и модули за връзка. Клиентският софтуер автоматично генерира заявки през време, определено от клиента и дава възможност да се потвърди заявката, да се промени или откаже. На всички клиенти в момента Биомеда 2000 ООД може да предоставя издаваните фактури по дигитален път.Клиентите на фирмата могат да използуват предлаганата услуга, ако работят с аптечен софтуер, който позволява автоматично заприхождаване. Достатъчно е при приемане на заявката клиента да съобщи с коя аптечна програма работи.
Сайт:http://www.biomeda.net/
назад

Търсене в сайта

Лекарствен справочник

Банер I - дясна колона
http://sommons.co/out?zoneId=2647810-2647961 Банер II

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.