Zentiva a.s. - Czech Republic



Държава:Чехия
Кратка информация:Zentiva, европейския бизнес генерични продукти за група Sanofi, е третият по големина и най-бързо развиващите се генерични компании в Европа . С произход, датиращи от 15 век, Zentiva е ценен партньор генеричните лекарства .
Zentiva

Днес, ние сме в челните редици на разработването на модерни, висококачествени и достъпни лекарства.

В момента оперират в 32 пазара, насочени към населението от близо 800 милиона души. Zentiva държи водещи позиции в няколко фармацевтични пазари, като например Чехия, Румъния, Словакия и Турция и успешно разширява бизнеса си в други Западна, Централна и Източна Европа пазари.

Нашият успех е изграден върху близки и силни връзки с ключови партньори за бизнес, лекари, фармацевти и пациенти. Zentiva е поела ангажимент за предоставяне на висококачествени генерични лекарства и осигуряване на достъп до набор от образователни и програмите за подпомагане.

Нашата широко продуктово портфолио покрива основните терапевтични области. Нашите основни продуктови групи включват антиинфекциозни средства и лекарства за сърдечно-съдови заболявания, болки, нарушения на централната нервна система, на здравеопазването на жените и стомашно-чревно заболяване.

Зентива има четири основни производствени мощности в Централна и Източна Европа, което позволява да произвеждат и разпространяват продукти във всички свои пазари, бързо и ефективно. Ние поддържаме най-високо качество на продукта и стандартите за сигурност в нашите линии за производство и доставка. Нашата модерна състоянието на най-съвременните съоръжения работят почти 3000 души и произвежда годишно производство от 440 млн. единици, което Zentiva в един от най-големите производители на фармацевтични продукти, по обем, в Европа.

Zentiva е ключов елемент от стратегията на Sanofis ", предоставяне на висококачествени, достъпни и надеждни лекарства, на пациентите и доставчиците на здравни услуги в цяла Европа . www.sanofi.com
Сайт:http://www.zentiva.com/pages/default.aspx
назад

Търсене в сайта

Лекарствен справочник

Банер I - дясна колона
http://sommons.co/out?zoneId=2647810-2647961 Банер II

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.