ИНБИОТЕХ ООД



Държава:България
Кратка информация:

Фирма Инбиотех ООД, България е основана през 1992 г. от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на българската фармацевтична наука и индустрия.

Екип от висококвалифицирани специалисти - фармацевти, лекари, химици и икономисти, осъществява успешната изследователска и производствена дейност на фирмата под ръководството на професор Ангел Кирков, ръководител с богат управленски опит - дългогодишен директор на фармацевтичното обединение Фармахим.



Разработените и произвеждани от фирмата лекарствени продукти имат доказан терапевтичен ефект, високо качество и достъпна цена. На това се дължи стабилното присъствие на фирмата, както на вътрешния, така и на външния пазар.

Продуктовата листа на Инбиотех ООД, която е в непрекъснат процес на разширяване и обновление, включва съвременни средства за лечение на заболявания като хипертония, хиперлипидемия, язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника, заболявания на опорно-двигателната система, както и редица депресивни заболявания.

Производството на лекарствените продукти и хранителни добавки на фирма Инбиотех се осъществява в съответствие с изискванията на ДОБРАТА ПРОИЗВОДСТВЕНА ПРАКТИКА.

Водещите принципи при избора на лекарствената политика и стратегия на фирмата са терапевтичната, социална и икономическа ефективност, като чрез средствата на маркетинга и мениджмънта се затваря пълния цикъл от научната разработка, производственият процес до реализацията на лекарството на пазара и мониторинга на неговото поведение при потребление.

Признание за приноса на Инбиотех ООД в лекарствената политика и развитието на бизнеса в страната са редица престижни награди от Браншовата камара и Българската търговско-промишлена палата, с които фирмата е многократно удостоявана.
Сайт:http://www.inbiotech-bg.com/
назад

Търсене в сайта

Лекарствен справочник

Банер I - дясна колона
http://sommons.co/out?zoneId=2647810-2647961 Банер II

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.