Boehringer Ingelheim Italia S.p.A.



Държава:Италия
Кратка информация:В Boehringer Ingelheim група, със седалище в Ингелхайм, Германия, е един от топ 20 фармацевтични компании в света, с нетните продажби през 2010 г. от 12,6 милиарда евро. В компанията работят повече от 42,000 служители в 145 филиала в цял свят.
Още от основаването си през 1885 г., Boehringer Ingelheim е семейна собственост, чиято цел е да научни изследвания, разработване, производство и пазар на продукти с висока терапевтична стойност за хуманната и ветеринарната медицина.
През 2010 г., Boehringer Ingelheim инвестира в изследователска и развойна дейност почти 2,5 млрд. евро, или 230 милиона евро през предходната година и по-специално, 24% от нетните продажби в най-големия си бизнес сегменти, "лекарства" .
В Boehringer Ingelheim група се ангажира да дългогодишна, обучение и изследване на сериозни заболявания в световен мащаб, като СПИН и сърдечно-съдовата и дихателната функция. През 2010 г. беше годината, в която Boehringer Ingelheim е завършил 125 години и тази годишнина също доведе до нови съюзи за бъдещето. Заедно с Eli Lilly, Boehringer Ingelheim ще се развиват и на пазара за борба с диабет лекарства, които са в процес на междинни и окончателни клинични разработки.
Сайт:http://www.boehringer-ingelheim.it/
назад

Търсене в сайта

Лекарствен справочник

Банер I - дясна колона
http://sommons.co/out?zoneId=2647810-2647961 Банер II

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.