Ками Медикъл ООД, клон Русе



Държава:България
Кратка информация:Фирма "Ками Медикал"- ЕООД гр.Русе е създадена през 1997 година.

Днес тя е съвременно фармацевтично предприятие с европейски облик, лицензирано от българската Изпълнителна агенция по лекарствата /ИАЛ/ в съответствие с международните изисквания за Добра Производствена Практика /GMP/. Черпейки от опита на водещи фармацевтични компании, и в сътрудничество с реномирани доставчици на суровини, предприятието е усвоило производството на 30 собствени продукта и медицински изделия, създадени на основата на природни суровини и витамини. Предстои да бъдат пустнати в производство още 14 нови продукта.


"Ками Медикал"- ЕООД се намира в град Русе, на територията на Свободна зона - Русе. Това местоположение позволява на партньорите и клиентите ни да бъдат предложени следните предимства:

отсъствие на данъци и митнически такси върху суровините и материалите при производство за износ;

отсъствие на данъци и митнически такси върху готовите изделия за износ;

удобен пункт за изпращане на стоки към всички източно-европейски и бивши страни от ОНД.

В предприятието работят 40 високо квалифицирани служители, които разработват и произвеждат продукти с гарантирано качество. Във всички производствени помещения действат климатични инсталации, обезпечаващи чистота клас "С" /в съответствие с европейските стандарти/. Предстои пускането в експлоатация на нови машини и съоръжения. Фирмата разполага с достатъчно количество складови помещения за съхранение на суровини, междинни продукти и готова продукция.

За осъществяване на пълен контрол на всеки етап от производствения процес, "Ками Медикал"- ЕООД има модерно оборудвана аналитична лаборатория.

Производствената дейност на завода включва:

А/ Производството на твърди лекарствени форми в т.ч.

продукти на основата на витамини;

продукти на растителна основа /стандартизирани сухи растителни екстракти/;

продукти за използване в екстремни условия: природни бетствия и наличие на радиационен фон, лоши екологични и производствени условия и при пренатоварване на организма;

пробиотици на биотехнологична основа;

Б/ Търговия на едро с готови лекарствени продукти.

Предприятието има възможност в кратки срокове да препрофилира производствените линии при пускане на нови лекарствени средства във всякакви обеми - от малки до крупни серии. Минималната производителност на завода е 12 000 000 таблетки или 1,2 млн блистера ежемесечно.

Освен в България фирмата има регистрации и реализация на свои продукти в Руската Федерация.

В дългосрочния бизнес план на предприятието е заложена бъдеща съвместна дейност с няколко западни, една руска и една американска фирма, с цел увеличаване на производството и разработването на нови хранителни добавки и лекарствени препарати.

При съществуващите условия, "Ками Медикал" ООД е в състояние:

да произвежда готови лекарствени форми;

да произвежда малки партиди лекарства, нерентабилни за големите производители;

да осъществява експорт и реекспорт с оптимизирани транспортни разходи в Балканския регион, Русия, а така също и в страните от Средна Азия;

да оказва услуга по съхранение на субстанции и готови фармацевтични продукти в специализираните си складове, в качеството си на оператор в Свободната зона Русе .
Сайт:http://www.kamy.ru/bg/aboutkamy.php
назад

Търсене в сайта

Лекарствен справочник

Банер I - дясна колона
http://sommons.co/out?zoneId=2647810-2647961 Банер II

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.