Чайка Фарма Висококачествените лекарства АД- Пловдив



Държава:България
Кратка информация:Нашият бизнес модел
Като част от групата на Търговска Лига днес „Чайкафарма Висококачествените Лекасртва Достъпни за Всеки“ АД е фирмата, отговорна за производството и маркетинга: най-бързо растящата в България спрямо конкурентите си както на местно, така и на международно ниво, с ненадминат капиталов растеж за 2009-2010 г, широко пазарно влияние и дългогодишен опит.

Талантът на компанията в бързото пазарно проникване е доказан и всепризнат. „Споява” ни уважението на пациентите и лекарите, които ни определят като своя „най-доверен” партньор.

Мисия
Нашата мисия е да подобрим достъпа на пациентите до качествени терапии на приемлива цена и да осигурим качествено здравеопазване за всеки нуждаещ се.

Нашият мироглед
Чайкафарма се стреми към все по-ефикасно лечение и подобряване качеството на живот на пациентите. Заради това решихме да добавим към вече необичайно дългото име още едно допълнение – Достъпни за Всеки и така се стигна до „Чайкафарма Висококачествените Лекарства Достъпни за Всеки”.


Визията на Чайкафарма е да бъде водещ производител за региона. Развиваме се благодарение на качеството, което постигнахме, и съвременния си подход в подпомагане на здравеопазването. Продължаващото усъвършенстване на услугите и продуктите чрез надеждна световна експертиза и стриктно прилагане на стандартите за GMP, както и чрез мащабни кампании за обществена осведоменост за заболяванията, ни отличава като най-обещаващата и бързо развиваща се компания в родното производство на лекарства. Стремим се непрекъснато да осигуряваме най-новите молекули на достъпни цени.


Нашите ценности
Ние вярваме в подобряването на живота на всеки пациент, като се ръководим от съвременните изследвания и проучвания. Използваме ресурсите си, за да гарантираме научното и производственото развитие в бъдеще с цел непрестанното усъвършенстване на лечението. Нашият единствен критерий е отличното качество.
Сайт:http://tchaikapharma.com/
назад

Търсене в сайта

Лекарствен справочник

Банер I - дясна колона
http://sommons.co/out?zoneId=2647810-2647961 Банер II

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.