Адифарм ЕАД, България



Държава:България
Кратка информация:Адифарм е създадена през 1994 година и вече повече от десет години работи с грижа за здравето на хората. Основни направления в дейността на фирмата са производство на лекарства и добавки към храната.







През годините Адифарм утвърждава името си като производител на качествени, ефективни и безопасни лекарства, достъпни за всеки пациент.



Компанията притежава нов завод за лекарства, проектиран и изграден в пълно съответствие с текущите изискванията за Добра производствена практика. Производствената мощност е разположена на площ от 4000 кв.м. Заводът e оборудван с модерни машини от най-ново поколение, разположени в помещения с контролирани параметри на работната среда и с потенциал за производство на голяма гама твърди дозирани форми – таблетки, дражета, капсули. Адифарм има възможност да произвежда годишно над 950 млн. броя таблетки и над 300 млн. броя капсули.



Изградените, съгласно изискванията на Добрата лабораторна практика, аналитична и микробиологична лаборатории позволяват да се извършва прецизен контрол на изходните, междинните и крайните продукти.

Съвместното производство и доброто професионално сътрудничество междуАдифарм и фармацевтичния лидер Полфарма С.А, Полша, испанския концернChemo, както и с други утвърдени европейски концерни, дава възможност на българския фармацевтичен пазар да присъстват нови и утвърдени в лекарската практика лекарства.
Сайт:http://adipharm.com
назад

Търсене в сайта

Лекарствен справочник

Банер I - дясна колона
http://sommons.co/out?zoneId=2647810-2647961 Банер II

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.