• Фитнес за начинаещи - започнете сега!
  Фитнес за начинаещи - започнете сега!
  06.07.2017

  Фитнесът представлява тренировка за тялото, състояща се от различни упражнения, чрез които се намалява стреса и се стягат мускулите. Физическото натоварване има за цел да стегне изцяло тялото, да подобри структурата му и да оптимизира неговите функции. Свързан е с фитнес мода, характерна за младите хора, достигнали до извода, че фитнес залата е най-доброто място за сваляне на излишните килограми и поддръжка на тялото.

  прочети
 • Изберете…Йога!
  Изберете…Йога!
  05.07.2017

  Йогата представлява развитие на ума и тялото с исторически произход в древната индийска философия. Различните стилове йога съчетават физически пози, дихателни техники и медитация или релаксация.

  прочети
 • Изберете…Плуване!
  Изберете…Плуване!
  03.07.2017

  Плуване - спорт, който развива тялото и подпомага мускулите. Плуването е ефикасно при артрит и сърдечно-съдови заболявания. При плуването има различни стилове - свободен стил, бруст,гръб, бътерфлай.

  прочети
 • Цвекло: Хранителни факти и ползи за здравето
  Цвекло: Хранителни факти и ползи за здравето
  18.06.2017

  Цвеклото и сокът му се свързват с множество ползи за здравето, включително подобрен приток на кръв, понижаване на кръвното налягане и увеличаване на жизнените сили.

  прочети
 • 11 неща, които може да ви се случат, ако не се социализирате
  11 неща, които може да ви се случат, ако не се социализирате
  06.05.2017

  Докато понякога тялото се нуждае от почивка и време, социалната мрежа повишава благосъстоянието, а умът и тялото ви могат да реагират негативно на това да не общувате с другите повече от един ден.

  прочети
 • Червеното месо : полезно или вредно за здравето
  Червеното месо : полезно или вредно за здравето
  03.05.2017

  Червеното месо съдържа множество витамини и минерали, които са от съществена важност за здравословна, балансирана диета- червено месо.

  прочети
 • Митът за Витамин C
 • Пролетна депресия
  Пролетна депресия
  01.05.2017

  Пролетна Депресия Но докато пролетта изглежда хипер весела, не всеки се чувства по този начин. За някои хора сезонът може да бъде особено труден и за съжаление изследванията показват, че процентите на самоубийство са склонни да скочат през пролетта.

  прочети
 • Промените в климата влияят на психиката
  Промените в климата влияят на психиката
  27.04.2017

  Промяната в климата не е просто лоша за планетата и тялото ни. Според нов доклад на Американската психологическа асоциация - "Климат за здраве" и "Еко Америка", изменението на климата също така е лошо и за нашето психично здраве.

  прочети
 • Как мозъкът ни обработва страха? Нови научни изследвания
  Как мозъкът ни обработва страха? Нови научни изследвания
  09.04.2017

  Страх - Малките дози страх ни предпазват от опасности, но в твърде големи количества може да ни причини сериозен психологичен дискомфорт и дори ментални проблеми.

  прочети

Търсене в сайта

Лекарствен справочник

Банер I - дясна колона
http://sommons.co/out?zoneId=2647810-2647961

Ако сме ви били полезни,
моля харесайте страницата ни във Facebook.