кожа, хубава кожа, акне, суха кожаКрасивата и стегната кожа е основният знак за красотата, независимо от това дали сте пълнички, слаби или с идеално телосложение. Ако кожата е мръсна, с петна акне и най-скъпите тоалети и козметика няма да ви помогнат да изглеждате добре.

За да бъде кожата красива и здрава, необходимо е да се грижите за нея и да пиете много вода. Когато става въпрос за грижите необходимо е да се знае, че излагането на слънце и прекалената консумация на алкохол изсушава кожата. Това са и основните фактори които дехидрират кожата. 

Една или две чаши независимо какъв алкохол няма чак толкова да навреди, но повече от 2 чаши не се препоръчват ако искате да изглеждате свежи и да имате здрава кожа. Затова може да пиете вода неограничено.


Лекарите препоръчват два литра вода на ден, но и дори да изпиете повече главата няма да ви боли. Главата боли тогава, когато осъзнаете, че през деня не сте изпили достатъчно и искате вечерта да наваксате та едва ли не си слагате главата под чешмата. Поемайки толкова много течност естествено е да прекарате цяла нощ ... знаете къде. Така че разумно се излагайте на слънцето, вдигайте наздравици само по случай тържества, пийте вода през целия ден и не се безпокойте - всички ще ви завидят на красивата и чиста като порцелан кожа.