Ботокс е ефикасен за третиране на бръчки на лицето

ботокс, процедури с ботокс, бръчки, ботоксът

Ботокс е ефикасен за третиране на
бръчки на лицето

Никой не иска да остарява. Всеки иска да остане млад завинаги. С възрастта бръчките се увеличават, но това е неизбежна част от живота. Не можем да спрем остаряването, но може да се отървем от бръчките – благодарение на процедурите с ботокс и няколко други методи.

Първо, каква е причината за появата на бръчките:

Стареенето на лицето и появата на бръчки са резултат от различни фактори и причини. Същинската причина за възникването на бръчките се крие в самата кожа. Но това, къде те да се проявят, до голяма степен зависи от мимиката и определени поведенчески навици. С напредването на възрастта, количеството на колагена намалява, което е основната причина за тяхната появата.
Още по темата Хапче спира побеляването на косатаХормоните – извор на младосттаКак да се предпазим от "лошите" слънчеви лъчиПчелен прашец

Как да се отървем от бръчките?

  • Кремовете с лифтинг ефект. Тези продукти изискват време, за да подействат. Също така трябва да се използват постоянно (денем и нощем) за постигане на желания резултат. Това може да отнеме много време и е най-вече досадно.
  • Можете да се отървете от бръчките и чрез хирургическа операция. Това има ефект, но е скъпо, затова не всеки може да си го позволи.
  • Можете да си сложите ботокс.

 

ботокс, процедури с ботокс, бръчки, ботоксът

Още преди 2000г. ботокс започнал да се
използва за борба с нежеланите бръчки
по лицето и под очите.

През 1989 в Америка са били одобрени процедурите с ботокс за особен вид манипулации. Ботокса е дал много добри резултати при лечението на хора със спазми на клепача или окото, спазми на лицевите или шийните мускули, спазматични мускули в резултат на състояния като церебрална парализа.

Още преди 2000г. ботокс започнал да се използва за борба с нежеланите бръчки по лицето и под очите.

Всъщност ботокс е много мощен токсин. Това е вещество съдържащо невротоксина на ботулизма - отровата ботулинум А. В медицината се използва в малки количества и няма странични ефекти. Ботокс се прилага в случаите, когато трябва да се изгладят мимическите бръчки по лицето и шията, за по-младежки вид и излъчване. Тази инжекция може да премахне бръчките, но резултатът е от 3 до 6 месеца. След това се нуждаете от друга инжекция за подновяване на ефекта. В дългосрочен аспект процедурите с ботокс намаляват появата на нови бръчки.

 

ботокс, процедури с ботокс, бръчки, ботоксът
Ботокс е ефикасен за третиране на
бръчки на лицето. Значително
подобрение се наблюдава при бръчките
на челото и около очите.

Как ботокс премахва бръчките и ви прави по-млади...

Ботокс е ефикасен за третиране на бръчки на лицето. Значително подобрение се наблюдава при бръчките на челото и около очите. Няма странични ефекти освен дискомфорта от убождането при инжектирането. Процедурите с ботокс е единственото по-добро след козметичната хирургия. Инжектирането на ботокс временно ще парализират лицевите мускули, което прави невъзможно съкращаването им за известен период от време и така се възпрепятства образуването на нови и задълбочаването на вече съществуващите бръчки. Ботокс е съставен от натурално пречистен и екстремно разреден протеин. С него ще изглеждате по млади и жизнени.

Използването на ботокс е популярно както сред жените така и сред мъжете, които искат да се отърват от бръчките и да изглеждат по млади. Само през 2003г. в Америка са използвали ботокс 2,272,080, за да "изправят" бръчките си. От противобръчковата инжекция с токсин се възползват вече масово и европейците.