Защо през есента не ни е до сексВ сивото есенно време от недостатък на интимна близост страдат не само съпружеските двойки, но и самотните сърца. Защо? Причината се крие в природата...

Лятото си отиде. Разходките и отпуската също са в миналото и организмът иска да си "отпочине". В течение на дългия сив работен ден повечето работохолици мечтая за едно - за легло, но колкото и да е страно... празно. За да пробудите страстта в себе си, трябва да действате, а не да чакате.

Сън. За да възвърнете сексуалната си активност е необходимо преди всичко да се наспивате. Жените се нуждаят от 8-10 часа сън, а мъжете - от 7-9.


Още по темата Мелатонин - естественият хормон на съня. MelatoninЗащо са опасни лекарствата "за нерви"Сънотворните могат трайно да увредят съня след 3 месецаЧервен вятър (Еризипел)Глог Витамини и диета. Колкото по-дълга е есента, толкова по-измъчен вид придобиваме. Стимулирайте организма си с витамини и с подходяща храна - ядки, ориз, банани, яйца, домати, моркови и ръжен хляб.

Разходки. Напук на мрачното, мокро и студено време не се отказвайте от разходките. Прекарвайте възможно най-много от свободното си време навън. Разнообразете местата, които посещавате със своите приятели. Истината е, че след една пълноценна разходка навън, ще се върнете у дома и ще закопнеете за ласките на партньора си.

www.actualno.com